Transparent
Inloggen
Sluiten

Komst Isimat valt slecht bij Koch

4 september 2014 06:36

De komst van Nicolas Isimat-Mirin is slecht gevallen bij Menno Koch. PSV heeft met de Fransman een directe concurrent voor zijn positie gehaald. "Dat was niet de afspraak. Menno kreeg aan het einde van vorig seizoen de toezegging dat hij tweede man achter Bruma zou worden als hij in de voorbereiding goed zou presteren," zo stelt de zaakwaarnemer in de nieuwe uitgave van Voetbal International.

"Twee weken geleden kreeg Menno te horen dat hij definitief zijn plaats in de A-selectie had verdiend. En dan halen ze op de laatste dag van de transferwindow een rechtsbenige centrale verdediger. Dat is op z'n zachtst gezegd niet netjes. Ik ben blij dat we niet verlengd hebben. Aan het einde van het seizoen is hij transfervrij. We hebben de rustig de tijd om na te denken hoe we dit gaan aanpakken."




Tags

isimat koch bruma fransman mirin toezegging transferwindow zachtst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage