Transparent
Inloggen
Sluiten

Supporters hopen PSV spelers te motiveren voor zondag

22 maart 2002 20:38 - Reacties op PSV Forum

Verslaggever: RvW

Op de PSV Forums is door een lid (3P) een actie gestart om op een positieve manier de spelers een hart onder de riem te steken en op te beuren na het echec van donderdag. Alle supporters worden opgeroepen opbeurende bijdragen te leveren om de spelers te ondersteunen en weer helemaal scherp te zijn voor zondag tegen Ajax.

3P: 'Ook ik heb nog een kater van hier tot Tokio. Ik wil het er echter niet meer over hebben. Waar ik het wel over wil hebben is de 'dubbel'. Die kunnen we nog 'gewoon' halen! Kampioenschap en beker! Als dat lukt dan kan iedereen het voorval van gisteren weer vergeten, hoe hoog het nu misschien ook nog zit.

De ploeg zit er op dit moment enorm doorheen. De signalen die Erik Gerets afgeeft spreken boekdelen.

Met deze topic doe ik een oproep aan IEDEREEN die actief op dit bulletin board schrijft. Ik wil heel graag dat deze topic binnen 2 dagen zo enorm lang is met positieve woorden en opbeurende gemeende teksten dat iemand van de clubleiding deze topic kan uitprinten en dit zondagochtend aan de spelers kan laten lezen.

We moeten van Ajax winnen zondag, en daarmee staat gewoon de kans op het kampioenschap.

Ik wil hierbij de spelers oproepen om eens een enorme soulsearch te houden. Wat is er nou mooier (behalve UEFACUP winnaar dan natuurlijk ) dan weer op dat overvolle stadhuisplein te staan met de schaal? Jullie kennen allemaal dat feestje nog, dat gevoel nog van vorige jaren. Ook dit jaar kan het. Iets daarna kunnen jullie ook nog eens de beker omhooghouden. De dubbel.. dat is ook alweer een hele tijd geleden niet dan?

Jongens, haal de strijdlust desnoods uit je tenen. Wij, de supporters staan achter jullie, wat er ook gebeurd! Wij zullen zondag laten zien dat wij er zijn. Jullie zullen ons horen!!!!

Wij vragen iets heel moeilijks van jullie, maar denk aan Ajax... winnen is weer meedoen jongens, zo simpel kan het zijn in het voetbal. De titel is binnen handbereik, de beker ook.'

Reageer: PSV Forum

Meer op Reacties op PSV Forum




Tags

motiveren opbeurende afgeeft beuren boekdelen bulletin echec gerets handbereik kater moeilijks omhooghouden overvolle reageer riem soulsearch stadhuisplein strijdlust teksten tenen titel tokio uefacup uitprinten zondagochtend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage