Transparent
Inloggen
Sluiten

Titel en Champions League ver weg na gelijkspel; PSV nu 4e

24 maart 2002 12:24

Verslaggever: RvN

PSV heeft zondagmiddag in het Philips Stadion niet kunnen winnen van Ajax. Na de uitschakeling in de UEFA Cup werd het 1-1 tegen Ajax. Daarmee zit PSV voorlopig in de wachtkamer voor de titelstrijd. De achterstand op Ajax blijft 7 punten (PSV heeft ??n wedstrijd te goed). Bij winst van Feyenoord op Sparta staan de Rotterdammers op 4 punten voorsprong van PSV en in verliespunten gelijk met Ajax. Daarmee lijkt dus ook de twee plaats en daarmee directe plaatsing voor de Champions League voorlopig ver weg. PSV staat gelijk met Heerenveen, maar de Friezen hebben een doelsaldo dat een fractie beter is.

PSV begon uitstekend tegen Ajax. Het creerde een behoorlijk aantal kansen en het leek dan ook wachten op de treffer. Na 25 minuten viel die aan de andere kant door Galasek. Die klap kwam hard aan bij PSV, de Eindhovenaren hadden enige tijd nodig om daar over heen te komen. 10 minuten later bracht Ooijer de ploeg weer op gelijke hoogte.

In de tweede helft zakte de wedstrijd weg, maar bleef het spannend. PSV kreeg wel kansen, maar kon uiteindelijk de overwinning niet forceren. De ploeg leek in de tweede helft te vermoeid= om door te drukken.

Daarmee zal PSV opnieuw een klapje moeten verwerken. In een week tijd lijkt PSV met de uitschakeling voor de UEFA Cup en de stap terug in de competitie veel te moeten slikken.

Meer op




Tags

titel uefa creerde feyenoord fractie galasek heerenveen klapje ooijer slikken sparta titelstrijd verliespunten wachtkamer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte