Transparent
Inloggen
Sluiten

Supporters dienen twee verzoeken in bij directie op Forumavond

24 september 2014 16:27 - Lighttown Madness

Supporters hebben tijdens de Forumavond twee verzoeken ingediend bij de directie. Er is door fans verzocht structureel de tweede helft naar de Oosttribune toe te gaan spelen en om donderdag de KNVB loting plaats te laten vinden in het Supportershome.

PSV speelt steevast elke wedstrijd de tweede helft van de harde kern af, richting de Westtribune. De supporters zien dit liever omgedraaid worden indien men de toss wint. Marcel Brands liet weten dit te gaan bespreken met aanvoerder Georginio Wijnaldum.

Het verrichten van de bekerloting in het Supportershome was bedoeld als goedmakertje voor het ontbreken van 2 selectiespelers in het Supportershome afgelopen zondag. De twee aangewezen spelers hadden andere verplichtingen en er waren geen andere spelers beschikbaar voor de supporters. Brands en Gerbrands vonden het een goed idee en gaan dat bespreken met de KNVB.

Meer: Lighttown Madness

Meer op Lighttown Madness




Tags

forumavond supportershome brands knvb bekerloting gerbrands goedmakertje kern lighttown madness oosttribune selectiespelers toss verrichten westtribune wijnaldum

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bastard bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage