Transparent
Inloggen
Sluiten

Cocu: 'elftal leest de wedstrijd steeds beter'

26 september 2014 18:10 - PSV.nl

Phillip Cocu gaf tijdens de persconferentie aan blij te zijn met de ontwikkeling van zijn elftal. "Ten opzichte van vorig seizoen vind ik dat mijn spelers wedstrijden beter lezen. We zijn constanter en sterker dan vorig jaar. Ik vind dat we tijdens wedstrijden steeds beter de controle houden. Ondanks de minimale voorsprong die we soms hebben. Het afstand nemen in score ten opzichte van de tegenstander kan en moet alleen nog beter. Er zijn nog voldoende punten die ik wil verbeteren. We moeten blijven doorgroeien en kritisch blijven naar elkaar. We kunnen geen enkel moment achterover gaan leunen, want dan gaat het mis."

"Maar we zullen iedere wedstrijd moeten laten zien wat we in huis hebben. Ook zondag weer. Dat is voor iedere ploeg een lastige uitwedstrijd. Een ploeg met snelheid voorin en daardoor vanuit de reactie kan spelen. Net als wij dat kunnen. Voor zondag geldt ook dat we weer moeten laten zien wat we in huis hebben."

Meer op PSV.nl




Tags

cocu achterover leunen minimale

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte