Transparent
Inloggen
Sluiten

Cocu: 'eigenlijk verdien je gewoon te winnen'

2 oktober 2014 20:12 - PSV.nl

Phillip Cocu sprak na afloop tijdens de persconferentie over een hele zure nederlaag. "Ik denk dat we een uitstekende wedstrijd hebben gespeeld en onverdiend hebben verloren. Een punt was minimaal geweest, maar eigenlijk verdien je gewoon om de drie punten te pakken. Het is heel zuur dat je dan in de extra tijd verliest.Er worden ongelukkige keuzes gemaakt, dat gebeurt wel vaker. Maar nu is het beslissend in deze wedstrijd."

Al met al was de coach over het spel van zijn ploeg wel tevreden. "Ik vind dat wij op dit Europese niveau een uitstekende wedstrijd hebben gespeeld tegen een sterke tegenstander. Het was een uitstekende reactie van het hele team. Het hele elftal was scherp was, durfde te voetballen en creëerde kansen. De nare nasmaak overheerst, maar niet zoals na Heerenveen. Jammer we dat we in de extra tijd een onverdiende nederlaag te verwerken hebben gekregen."

Meer op PSV.nl




Tags

cocu verdien creeerde durfde heerenveen nasmaak overheerst zure zuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage