Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV wint met 1-5 van Almere City

29 oktober 2014 20:29

PSV heeft zich via een 1-5 zege uit bij Almere City vrij gemakkelijk geplaatst voor de achtste finales van de KNVB beker. Door een tegendoelpunt vlak voor rust en daarmee een 1-1 ruststand, moest PSV nog even aan de bak.

PSV kwam in de eerste helft op voorsprong door een doelpunt van Luciano Narsingh, de buitenspeler was weggestuurd voor Marcel Ritzmaier. PSV kreeg daarna wel kansen en mogelijkheden, maar verzuimde door te drukken. Aan het slot van de eerste helft kon Almere City daardoor profiteren. Sander Keller bracht de Jupiler League ploeg langszij. PSV moest daardoor met een verrassende 1-1 ruststand aan de thee.

Phillip Cocu nam het zekere voor het onzekere en bracht direct na rust Luuk de Jong en Georginio Wijnaldum in het veld. Onder hun leiding zette PSV de zaken snel recht. Binnen vier minuten stond het 1-2 na een een-twee van Wijnaldum met De Jong. Vervolgens zorgde Locadia, inmiddels rechtsbuiten, met twee treffers voor de 1-4 alvorens Wijnaldum het slotakkoord gaf met de 1-5.




Discussieer mee op de forums


Tags

wijnaldum jong cocu jupiler keller knvb langszij locadia narsingh ritzmaier slot slotakkoord tegendoelpunt thee

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte