Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV wil nog voor de volgende thuiswedstrijd nieuwe grasmat in Philips Stadion

3 november 2014 19:53 - PSV.nl

PSV gebruikt de komende periode voor het leggen van een nieuwe grasmat in het Philips Stadion. Dat meldt technisch manager Marcel Brands. Ook wordt er door de firma Agterberg een uitgebreid bodemonderzoek gedaan naar de ondergrond onder het veld. “Voetbal is leidend en daar hoort, zoals PSV gewend is, een goed veld bij”, zegt Brands.

De eerstvolgende thuiswedstrijd van PSV is pas op zondag 30 november tegen Feyenoord. PSV gebruikt de komende weken om de grasmat in het stadion te vervangen en in de best mogelijke conditie te prepareren voor de komende wedstrijden. “Zaterdagavond laat hebben we na afloop van PSV-ADO met directie, staf en Agterberg overleg gehad. We hebben samen vastgesteld dat dit de juiste maatregel is”, aldus Marcel Brands. “Voetbal is bij PSV leidend in alles, net als het beheersen van risico’s op blessures. Veiligheid staat voorop. Daarom moet er een perfecte mat in het Philips Stadion liggen. Samen met de leiding van Agterberg zullen we daarnaast zoveel mogelijk informatie vergaren met oog op de toekomst.”

In het recente verleden won PSV herhaaldelijk de prijs voor het Beste Veld van de Eredivisie, een jaarlijkse verkiezing die wordt gehouden door de meningen van alle aanvoerders elke week bij te houden. Brands: “Bij PSV en het Philips Stadion hoort een mat van topkwaliteit, dat moge duidelijk zijn. We hebben de ambitie om daar weer naar terug te keren en zullen alle inspanningen doen die nodig zijn.”

Meer op PSV.nl




Tags

brands agterberg ado bodemonderzoek conditie eredivisie feyenoord firma herhaaldelijk ondergrond prepareren topkwaliteit vergaren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost ruilen sangare schouten seat shevchenko sparta teze til tillman