'In de rust zijn we heel boos geworden op elkaar'

7 november 2014 06:34

Volgens het Algemeen Dagblad ging het in de kleedkamer van PSV in de rust van Panathinaikos - PSV er even fel aan toe als op de tribunes. Spelers en staf zouden flink boos zijn geworden over de manier waarop de ploeg de 2-1 achterstand had opgelopen. 'Het is natuurlijk goed dat we mentale veerkracht hebben getoond door terug te keren in de wedstrijd,' aldus Wijnaldum in het Algemeen Dagblad. 'Maar ik was hier toch liever als eerste op voorsprong gekomen. In de rust zijn we heel erg boos geworden op elkaar. Vooral vanwege de manier waarop we de goals tegen kregen. Er was niets aan de hand. Ook in de eerste helft waren we de bovenliggende partij. Zij hebben twee kansen gehad en twee keer lag de bal erin. Dat heeft met scherpte te maken.'

'Dan merk je dat we allemaal een jaartje ouder zijn. We hebben meer ervaring en iedereen is met elkaar bezig. Als je vriendjes van elkaar bent, ga je het niet redden. Het is zaak om dit elke wedstrijd op te brengen.'