Transparent
Inloggen
Sluiten

Zoet: 'Pasveer en ik houden elkaar scherp'

8 november 2014 07:52

Jeroen Zoet heeft bij PSV nu eigenlijk voor het eerst te maken met de nodige kritiek. De keeper kende een aantal mindere momenten en werd door de bondscoach nu ook buiten de oranje-selectie te maken. De keeper bezweert in De Telegraaf dat hij niet onzeker wordt van de concurrentiestrijd met Remko Pasveer, zoals her en der geopperd wordt. "We houden elkaar scherp. Je weet gewoon dat je goed moet blijven presteren."

Al vier keer mocht Pasveer dit seizoen onder de lat staan. "Natuurlijk ben ik daar niet blij mee, maar de situatie is duidelijk en dat is het allerbelangrijkste." Volgens Cocu kan er geen twijfel bestaan over de positie van Zoet. "Er zijn voor het seizoen afspraken gemaakt dat Pasveer waar mogelijk ook speeltijd krijgt. Er is altijd een concurrentiestrijd, maar ik ga niet continu wisselen met de keepers. Dat zou ten koste gaan van het ritme en het vertrouwen. Ik ben tevreden over de ontwikkeling van Jeroen. Al zijn er ook bij hem nog verbeterpunten."




Tags

pasveer zoet bezweert cocu oranje remko telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aap afm arensman bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen sandler seat skipper soccernews soubavaria sparta utrecht voorkennis