Transparent
Inloggen
Sluiten

Nieuwe grasmat in Philips Stadion vergelijkbaar met oude mat

13 november 2014 15:11 - Metro

Bij de plaatsing van een nieuwe grasmat voor het Philips Stadion is gekozen voor dezelfde grasmat als degene die er sinds afgelopen zomer ligt en voor zoveel problemen zorgt. "Het was een optelsom van kleine dingen", aldus directeur Kees Haaksman van grasfirma Agterberg" tegenover Metro. "Een samenloop van omstandigheden heeft tot grote gevolgen geleid." De firma neemt de kosten van de nieuwe grasmat voor haar rekening.

Of de problemen nu definitief tot het verleden behoren, kan de grasfirma niet garanderen. Ze hebben er wel alle vertrouwen in. "Garantie heb je nooit. Gras is en blijft een natuurproduct. Het was makkelijker geweest als er één duidelijke reden naar boven was gekomen waarom het veld niet voldeed. Bij Feyenoord functioneert alles en PSV heeft in het verleden meerdere malen de prijs gewonnen voor het beste grasveld in de eredivisie. Nu hebben we een keertje pech gehad."

Meer: Metronieuws

Meer op Metro




Tags

grasfirma agterberg eredivisie feyenoord firma garanderen garantie gras grasveld haaksman keertje malen metro metronieuws natuurproduct optelsom samenloop voldeed

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte