Transparent
Inloggen
Sluiten

Grasfirma blij met verplaatsing PSV - Feyenoord

1 december 2014 14:18 - Metro

Directeur Kees Haaksman van grasfirma Agterberg laat tegenover Metro weten dat de verplaatsing van PSV - Feyenoord hen wel goed uitkwam. Met de verplaatsing naar dinsdag was ik eerlijk gezegd wel een klein beetje blij". Ik had namelijk gezegd dat er een perfect veld zou liggen, maar dit was zondag niet het geval. Doordat een gedeelte van de mat nat was geregend had het veld langer de tijd nodig om te acclimatiseren. Het veld was goed voor zondag, maar niet perfect. Twee, drie dagen extra acclimatiseren kwam dan ook goed uit. Dinsdag zou het perfect zijn."

Dat de eerstvolgende thuiswedstrijd, de laatste wedstrijd in de groepsfase van de Europa League tegen Dinamo Moskou, nu op 11 december is maakt volgens Haaksman niks uit voor de staat van het veld. „Als de mat zich eenmaal goed heeft genesteld, maakt het niet uit dat er later op wordt gespeeld. Sterker nog, op een gegeven moment moet je het veld ook inspelen. Dinsdag was in dat opzicht qua tijdspanne een prima dag geweest. Net zoals PSV balen wij er dan ook van dat er dinsdag niet tegen Feyenoord wordt gespeeld, ook omdat het dan voor iedereen duidelijk was geweest dat er nu een prima veld ligt."

Meer: Metro

Meer op Metro




Tags

feyenoord grasfirma acclimatiseren haaksman metro agterberg dinamo genesteld geregend nat tijdspanne uitkwam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage