Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV kan niet winnen in Tilburg

24 maart 2000 23:03

Verslaggever: RvW

De afgelopen 3 jaar verloor PSV 3 keer achtereen de competitie wedstrijd tegen Willem II in Tilburg. Ook dit jaar kon PSV die trend niet echt doorbreken. Vanavond werd het 0-0 in Tilburg. PSV kent traditioneel grote problemen in de derby.


De algemene opvatting was dat het een terechte uitslag was. Andre Ooijer, sinds deze week verrassend weer terug in Oranje, was er op het resultaat niets af te dingen. Ooijer had een goede week door zijn selectie, maar was teleurgesteld over het resultaat van vanavond. Beide partijen hadden een para kansen gekregen, maar geen van de partijen kon aansprak maken op de overwinning.

Ooijer vond dat bij PSV de opbouw van achteruit veel te traag verliep en dat PSV daardoor geen goede kansen kon creeeren voorin.

Eric Gerets was positief over het houden van de nul achterin, ondanks het gesbrek aan concentratie van enkele spelers. Hij vond het gelijke spel op zich geen ramp omdat zulke wedstrijden er ook tussen zitten, maar hij had PSV wel wat dwingender en sneller willen zien spelen dan dat er nu gebeurde in Tilburg.

PSV heeft nu nog een voorsprong van 8 verliespunten op de eerste concurrent Feyenoord. het kampioensfeestje gaat dan ook voorlopig nog even de ijskast in.

Meer op




Tags

tilburg ooijer aansprak concentratie creeeren derby dwingender feyenoord gerets gesbrek ijskast kampioensfeestje opbouw opvatting oranje para ramp trend verliespunten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage