Transparent
Inloggen
Sluiten

Schreuder: 'de cijfers van PSV zeggen genoeg'

12 december 2014 21:44

FC Twente coach Alfred Schreuder liet vrijdag tijdens de persconferentie weten uit te kijken naar het duel tegen PSV. "Die cijfers van PSV zeggen genoeg. Dit is een topwedstrijd. We hebben een ploeg met een jong middenveld en een jonge voorhoede en voor het team is er in dit duel een mooie uitdaging weggelegd. Het is belangrijk dat de spelers niet alleen leren van dit soort grote wedstrijden, maar ook van dit soort topduels genieten. We willen door ons eigen spel te spelen een goed resultaat halen bij PSV."

Dit seizoen liet PSV in eigen stadion nog geen punten liggen, daarbij hoefde het ‘slechts’ één tegengoal te incasseren. “Die cijfers van PSV zeggen genoeg. Deze zomer hebben zij zich verder versterkt met Luuk de Jong en Guardado en daarbij is de rest van het team ook weer een jaar verder. PSV heeft de meeste kwaliteit van de ploegen in de Eredivisie, ze staan niet voor niets bovenaan."




Discussieer mee op de forums


Tags

schreuder jong alfred eredivisie guardado twente voorhoede weggelegd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte