Transparent
Inloggen
Sluiten

Sportweek-geruchten over Gerets; Fans open voor vertrek PSV coach

9 april 2002 22:41

Verslaggever: RvN

Het sportweekblad Sportweek brengt vandaag het gerucht dat Valencia interesse zou hebben in PSV coach Eric Gerets. 'In Spanje weten ze het zeker, in Eindhoven hoopt men het vooral' aldus Sportweek. De geruchten over een vertrek van Gerets doen dit seizoen met regelmaat de kop op, ondanks dat hij ditzelf altijd krachtig heeft tegengesproken. Meest opvallend is wel het grote aantal PSV fans dat het vertrek van de PSV coach toejuicht. Tot vorig seizoen was Eric Gerets enorm populair bij het PSV publiek. Dit seizoen is zijn populariteit duidelijk tanende, ongetwijfeld gestimuleerd door de mindere prestaties. Echt hard is de lobby van de voorstanders van Gerets niet, zij hebben het veelal over dat hij 'mag' blijven.

Bekijk de reacties en reageer

Meer op




Tags

gerets sportweek ditzelf gestimuleerd lobby populariteit reageer sportweekblad tanende toejuicht valencia voorstanders

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage