Transparent
Inloggen
Sluiten

Cocu tevreden: 'spelersgroep echt heel fit'

8 januari 2015 22:30

Tegenover Voetbal International laat Phillip Cocu weten heel tevreden te zijn over de eerste trainingsweek na de vrije weken. "Uit alle metingen blijkt dat ze echt heel fit zijn en dat ze tijdens de korte vakantie dus goed hun programmaatjes hebben afgewerkt." Maar ook voetballend zit het volgens Cocu wel goed. "Voetballend halen we een heel hoog niveau. Dat is heel prettig om te constateren."

Het voetbal tijdens de trainingen geeft echter geen garanties voor succes na de winterstop, zo weet ook Cocu. Dan zal de ploeg ook minimaal dezelfde strijd moeten leveren als de tegenstander. Op dat vlak is dit seizoen wel de nodige progressie geboekt. "Je ziet dat de spelers bezig zijn met winnen, ook tijdens de trainingen."




Tags

cocu garanties metingen programmaatjes trainingsweek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte