Transparent
Inloggen
Sluiten

Fans voor aankoop Van der Schaaf

11 april 2002 20:56

Verslaggever: BvT

Een ruime meerderheid van de supporters van PSV staat achter de pogingen van de club om Vitesse-speler Remco van der Schaaf aan te trekken. De middenvelder zou een mogelijke vervanger kunnen zijn bij een eventueel vertrek van Van Bommel. Van de ruim zevenhonderd respondenten op de PSV Poll beantwoordde 61,5% de vraag "Moet PSV Van der Schaaf kopen?" bevestigend.

De nieuwe Poll gaat in op de sportieve crisis bij PSV. Ondanks de volgens velen beste selectie van Nederland lijken de Eindhovenaren naast alle prijzen te grijpen, omdat cruciale wedstrijden telkens worden verloren. Tragisch dieptepunt was uiteraard het afgetekende 3-0 verlies tegen Ajax, waarbij niet alleen de uitslag maar vooral ook het vertoonde spel vele supporters diep teleurstelde. De vraag blijft wat hiervan nu de oorzaak is. Trainer Gerets is uiteraard de eerstverantwoordelijke. Heeft hij, mede op basis van de twee vorige kampioensseizoenen, nog het vertrouwen van de supporters?

Meer op




Tags

schaaf poll beantwoordde bommel dieptepunt eerstverantwoordelijke gerets kampioensseizoenen nederland remco respondenten teleurstelde tragisch vitesse zevenhonderd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte