Transparent
Inloggen
Sluiten

Colin wil terug naar Nederland

12 april 2002 21:08

Verslaggever: RvN

In PSV Inside laat Jurgen Colin weten terug te willen naar Nederland. De verdediger van PSV speelt momenteel op huurbasis voor Racing Genk. Deze week werd bekend dat NAC interesse heeft om de verdediger van PSV te huren. PSV wil daar pas een beslissing over nemen als het meer duidelijkheid heeft over de invulling van de selectie. In PSV Inside liet Colin weten zich niet op zijn gemak te voelen in Genk. Ondanks de lofuitingen over de club, zou hij liever naar Nederland terug willen vanwege het soort voetbal dat in Nederland wordt gespeeld welke hem beter ligt, de reistijd en uiteraard ook de speeltijd die hij krijgt. Naast een terugkeer naar PSV staat hij ook open voor een huurperiode (zoals bij NAC). 'Maar ik moet dan wel regelmatig spelen. Echter niet in het tweede, anders kan ik beter bij PSV blijven.' aldus Colin.

Meer op




Tags

colin nederland genk nac gemak huurperiode lofuitingen reistijd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte