Transparent
Inloggen
Sluiten

Cocu: 'Vitesse - PSV een topwedstrijd'

16 januari 2015 19:21 - PSV.nl

Op de officiële website laat Phillip Cocu weten Vitesse - PSV als een topwedstrijd te beschouwen. "Ik vind het zeker een topwedstrijd, al is dat niet zo als je puur naar de ranglijst kijkt. Vitesse is één van de beter voetballende ploegen in de Eredivisie. Ze hebben een wisselvallige eerste seizoenshelft gespeeld, met fases waarin ze moeilijk scoorden en fases waarin ze minder moeite hadden. Ze hebben een goed positiespel, zijn offensief ingesteld en hebben veel druk naar voren toe. Ik vind het meteen een topper om mee te beginnen."

"Het is ook mooi om met zo’n wedstrijd te beginnen, iedereen moet meteen bij de les zijn, anders ga je een moeilijke wedstrijd tegemoet. Ik ben zeker gecharmeerd van hun spel, ze zoeken altijd een voetballende oplossing. Het is attractief, maar dat houdt ook bepaalde risico’s in. Het is een onderdeel van hun spel, wij gaan wel vaker wat directer naar de eindfase toe."

"We hebben nog zeventien wedstrijden te gaan, het is aan ons om zoveel mogelijk punten te halen. Laat je steekjes vallen, dan ga je steeds meer naar de concurrenten kijken. Het is nog een lange weg, elke wedstrijd die er volgt zal belangrijker worden."

Meer op PSV.nl




Tags

vitesse cocu attractief directer eredivisie les offensief steekjes topper wisselvallige

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage