Transparent
Inloggen
Sluiten

Maher: 'niet mijn mooiste goal, maar wel een belangrijke'

17 januari 2015 23:14

Adam Maher was de matchwinnaar in het Gelredome. Hij tekende na tien minuten voor het enige doelpunt van de wedstrijd. Hij frommelde de bal er met wat geluk in. "Ik schiet de bal goed in. Dan komt hij via de rebound terug. Vervolgens gaat hij erin en hoe maakt niet uit. Het was niet mijn mooiste goal, maar wel een belangrijke," zo gaf hij aan voor de camera van Fox Sports.

"Door het tonen van strijd, vechtlust en karakter hebben we uiteindelijk weten te winnen. Duels tegen Vitesse zijn altijd een lastige horde. We weten wat we nodig hebben om kampioen te worden. Je speelt niet altijd goed, maar je moet wel elke wedstrijd zien te winnen. En dat hebben we laten zien. We nemen de drie punten mee naar Eindhoven."




Tags

maher fox frommelde gelredome matchwinnaar rebound vechtlust vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage