Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: Cocu: 'spelers moeten zich realiseren dat elke tegenstander tot op het bot gemotiveerd is'

23 januari 2015 19:59

PSV moet zaterdagavond de nare smaak van de bekernederlaag tegen Roda JC wegspoelen. Volgens coach Phillip Cocu heeft de ploeg de uitschakeling verwekt en moet nu blijken of er ook lering uit getrokken is. Volgens Cocu is er donderdag uitgebreid met de spelers besproken wat er mis is gegaan tegen Roda. ''De essentie van die evaluatie was dat de spelers zich moeten realiseren dat elke tegenstander tot op het bot gemotiveerd is om PSV te verslaan."

Dat de coach een aantal vaste basisspelers op de bank hield dinsdag was volgens Cocu geen reden voor uitschakeling. "Er stond een sterk en goed team", aldus Cocu "Dat team had Roda moeten kunnen verslaan. Dat er een aantal anderen meededen was niet de oorzaak voor de uitschakeling. De wisselvalligheid in de wedstrijd heeft ons de kop gekost."

Zaterdag hebben de Eindhovenaren de kans om zich te revancheren voor de nederlaag tegen Roda. Makkelijk zal dat niet gaan. Cambuur draait een prima seizoen. "We weten precies wat we kunnen verwachten", zegt Cocu. "En dus ook wat we daar tegenover moeten zetten."




Tags

cocu roda bot bekernederlaag cambuur essentie lering meededen revancheren verwekt wegspoelen wisselvalligheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte