Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV blijft winnen: 3-1 tegen FC Utrecht

7 februari 2015 22:40

PSV blijft maar winnen. In het Philips Stadion was de ploeg met 3-1 te sterk voor FC Utrecht. PSV kon de zege echter opnieuw niet makkelijk over de streep trekken. Pas in blessuretijd besliste Memphis het duel definitief.

PSV had in de eerste helft een behoorlijk overwicht. Vanwege het lage baltempo kon PSV maar weinig open kansen creëren. Luuk de Jong kreeg wel een reeks kopkansen, maar hij kreeg de bal steeds net niet 1ekker voor zich. Aan de andere kant kreeg Janssen een kans na een fout van Memphis centraal op het middenveld.

Na rust kwam PSV scherper uit de kleedkamer. Binnen notime stond de ploeg op 2-0 voor. Eerst zorgde Memphis voor een assist waarop Narsingh uiteindelijk kon afronden. Vervolgens was hij zelf aan de beurt om een mooie aanval af te ronden met de 2-0. Toen Ayoub na 70 minuten iets tegendeed kwam de spanning weer terug aan de wedstrijd. FC Utrecht ging voor de gelijkmaker, waardoor PSV de ruimte kreeg. Dat leidde tot spanning in de wedstrijd. In blessuretijd besliste Memphis met een vrije trap door de muur de wedstrijd.




Discussieer mee op de forums


Tags

utrecht besliste afronden ayoub baltempo ekker janssen jong kopkansen muur narsingh notime scherper tegendeed

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte