Heintze en Rommedahl scoren voor Denemarken; Kezman scoort 2 maal voor Joegoslavie

17 april 2002 20:28

Mateja Kezman heeft zijn goede vorm klaarblijkelijk ook doorgetrokken naar het nationale elftal van Joegoslavie. Joegoslavie won met 4-1 van Litouwen, mede door twee doelpunten van Kezman. De andere doelpunten van Joegoslavie kwamen van Ilic en Brnovic. De laatste verving Kezman zo'n 8 minuten voor tijd.

Jan Heintze en Dennis Rommedahl waren ook trefzeker. Denemarken won in een controversiele wedstrijd met 3-1 van Israel. Aanvoerder en linksback Heintze scoorde al na 3 minuten. Feyenoord's aanvaller Tomasson verdubbelde de score en Rommedahl scoorde nog voor rust de 3-0. In de laatste minuut scoorden de Israeli's een eretreffer via de penaltystip. Tijdens de wedstrijd bleef het rustig, vooraf was een aanslag aangekondigd.

Yuri Nikiforov speelde de gehele wedstrijd voor Rusland. Uit bij Frankrijk hielden de Russen het gastland knap op 0-0. De PSV'er liep wel tegen een gele kaart op.