Transparent
Inloggen
Sluiten

Cocu: 'we maken een goede kans'

18 februari 2015 17:46

Phillip Cocu schat de kansen op een goed resultaat tegen Zenit groot in, zo laat hij weten tegenover Omroep Brabant. "Ik zeg niet dat wij de favoriet zijn, maar we maken wel een goede kans. Het is een ploeg die behoorlijk wat individuele kwaliteit voorin heeft lopen en fysiek sterk is. Met name achterin en op het middenveld. Het zijn allemaal spelers van 25 jaar en ouder. Een volwassen team dus. Als wij daar niet goed mee omgaan dan kan het een moeilijke wedstrijd worden, maar we zijn zeker niet kansloos."

"Zenit heeft veel ervaring, in de UEFA Champions League-gespeeld en staat bovenaan in de Russische competitie. Daar willen we ons mee meten en dan zal je volledig gefocust die wedstrijd in moeten gaan. De wedstrijd tegen Zenit vergt een iets andere voorbereiding dan voor een eredivisieduel. De spelers uit de Eredivisie kennen we bijna allemaal, die van Zenit niet echt. De spelers krijgen daarom clipjes opgestuurd van hun directe tegenstander, wat we overigens altijd doen in voorbereidingen op een wedstrijd. Daarnaast focussen we ons op de punten waar de mogelijkheden liggen en waar de kracht van Zenit ligt. Ze zijn in de kleine ruimtes goed en spelen vanuit de reactie. De groep is gemotiveerd en we moeten zorgen dat we niet teveel kansen weggeven, zij straffen dat af."




Tags

zenit cocu clipjes eredivisie eredivisieduel opgestuurd schat uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage