Transparent
Inloggen
Sluiten

Hiljemark: 'voelt alsof ik nieuwe heupen heb, kan nu veel vrijer bewegen'

19 februari 2015 14:21

Oscar Hiljemark is na lang blessureleed weer helemaal terug. Sinds zijn zestiende kampt hij met heupproblemen. Deze werden afgelopen zomer zo ernstig dat hij in overleg met PSV besloot een operatie te ondergaan. "Er zijn wat botstukjes verwijderd en het voelt alsof ik nieuwe heupen heb. Ik kan me nu veel vrijer bewegen. Ik ben zó blij dat ik me heb laten opereren," zo laat hij weten tegenover Metro.

Afgaande op de laatste training start de Zweed tegen Zenit in de basis. "Het zou een beloning zijn als ik mag starten,"zo spreekt hij over de zware revalidatie. "Inmiddels heb ik wat wedstrijden gespeeld met Jong PSV en ben ik een paar keer ingevallen. Ik ben er klaar voor."

Meer van Hiljemark: Metro




Tags

hiljemark heupen metro blessureleed botstukjes heupproblemen jong oscar revalidatie zenit zweed

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.836 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage