Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV rustig naar 3-0 zege op Dordrecht

22 februari 2015 16:26

PSV heeft zich zonder al teveel in te spannen ontdaan van FC Dordrecht. De ploeg won met 3-0 en haalde daarmee de twaalfde thuiszege van het seizoen binnen.

PSV begon wel scherp aan de wedstrijd. De ploeg kwam ook vroeg op voorsprong. Fortes tikte een voorzet van Jetro Willems in eigen doel. In het eerste kwartier belegerde PSV het doel van de hekkensluiter en kreeg het maar liefst acht hoekschoppen. De wedstrijd leek beslist te worden toen de doorgebroken Memphis door de keeper van Dordrecht onderuit werd gehaald. Scheidsrechter Vink sloot echter onjuist voor buitenspel.

Na rust leek FC Dordrecht opeens helemaal in de wedstrijd te komen. De tegenstander was twee eer dichtbij de gelijkmaker. Een eerste poging verdween net naast het doel, de volgende op de paal naast Zoet. Luuk de Jong maakte na een uur spelen de 2-0. Dit keer mocht hij wel aanleggen voor een penalty na hands van Haddad. Dordrecht maakte de 2-1, maar het doelpunt via de onderkant lat werd door de scheidsrechter en grensrechters niet gezien. Bruma kon de wedstrijd daarna beslissen door de 3-0 binnen te schieten in de scrimmage. Zonder al te veel inspanning wist PSV daarmee de twaalfde thuiszege op rij veilig te stellen.




Discussieer mee op de forums


Tags

dordrecht thuiszege twaalfde aanleggen belegerde bruma eer fortes haddad hands hekkensluiter jetro jong onderkant onjuist ontdaan poging scrimmage spannen tikte vink willems zoet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage