Transparent
Inloggen
Sluiten

'Nilis slechts 2e keus in Belgie'

28 maart 2000 08:22

Verslaggever: RvW

Waseige, de bondscoach van Belgie, heeft de reden laten weten dat Luc Nilis (opnieuw) niet is opgeroepen voor het Belgisch nationale elftal. Waseige liet weten dat Nilis de tweede keus is voor de spits Strupar. Aangezien Strupar gewoon fit is, zou Nilis op de bank moeten plaatsnemen. Het zou volgens Waseige veel moeilijker zijn een gearriveerde speler als Nilis op de bank te laten plaatsnemen dan een jonge spits.

Een paar maanden geleden deed Waseige nog alle moeite om Nilis over te halen terug te keren bij het Belgisch nationale team, omdat ze hem niet konden missen. Sindsdien is de Belgische aanvaller van PSV echter nog niet geselecteerd.

Meer op


Tags

nilis waseige belgie strupar gearriveerde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.997 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

abonnementen albert antonh china chloroquine corona crockett definitie economie flitsphirips fox griep griepgolf huur james nederland nikiforov overbevolking piroe rigo romario seizoenskaart sir sonny sparta tinus trestena trump uswilly wethoudervanjuine