Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV verspeelt hele dure punten; heeft nu nederlaag Ajax nodig voor titel

20 april 2002 19:20

Verslaggever: `RvW

PSV heeft zaterdag in Enschede hele dure punten verloren in de strijd om het kampioenschap. Tegen FC Twente kwam het niet verder dan een 1-1 gelijkspel. PSV heeft met nog 3 wedstrijden te gaan nu 3 verliespunten minder dan Ajax (en een positief doelsaldo van +2). PSV heeft dus een nederlaag van Ajax in de resterende wedstrijden (Utrecht, Den Bosch, NEC) nodig om kans te kunnen maken om de titel te prolongeren.

Vlak voor rust kwam FC Twente op voorsprong door een doelpunt van Patrick Pothuizen. Invaller Arnold Bruggink bracht de ploegen twee minuten na rust al weer op gelijke hoogte. Een wanhoopsoffensief van PSV bracht in de slotfase niet het benodigde resultaat, de drie punten voor de strijd om het landskampioenschap.

De voorsprong op de nummer 3, Feyenoord, is nu geslonken tot ??n punt.


[Wedstrijdverslag volgt later op deze site]

Meer op




Tags

titel twente arnold benodigde bruggink enschede feyenoord geslonken landskampioenschap pothuizen prolongeren utrecht verliespunten wanhoopsoffensief wedstrijdverslag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.