Transparent
Inloggen
Sluiten

Wijnaldum: 'De Jong stond bovenaan lijst penaltynemers'

15 maart 2015 17:45

Georgino Wijnaldum reageerde na afloop op de vierde gemiste penalty van het seizoen. Bij de penalty overlegden Luuk de Jong, Andres Guardado en hijzelf even. 'Ik bepaal het niet echt. Luuk stond eerste op de lijst. Ik had hem ook wel willen nemen en Andres ook. Maar Luuk stond eerste op de lijst en als hij hem wil nemen, neemt hij hem gewoon. Als hij er niet voor kiest, dan bespreken we wie hem dan neemt. We zullen het wel zien wie de volgende neemt,' zo gaf Wijnaldum aan.

In een reactie tegenover Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad liet De Jong al weten dat hij hem niet meer zal nemen. "Het is aan Georginio, hij bepaalt het," zo liet De Jong weten. Guardado is overigens een erkend penaltynemer. In Spanje stond hij op vijf uit vijf.




Discussieer mee op de forums


Tags

jong wijnaldum andres guardado penaltynemers bepaal elfrink erkend georgino overlegden penaltynemer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte