Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV biedt Castillo geen contract aan

26 april 2002 17:38

Verslaggever: JW

Ondanks de aandacht die het in de media en op de PSV Forums kreeg de afgelopen week ziet PSV er vanaf om de Boliviaanse topscorer Jose Alfredo Castillo een contract aan te bieden. Het 19-jarige talent was hier vanaf vorige week donderdag tot afgelopen woensdag op proef maar kon onvoldoende overtuigen om volgend jaar in Eindhoven te komen voetballen. Wel zal PSV hem absoluut blijven volgen en zal het scouts sturen naar de vrienschappelijk wedstrijden van Bolivia tegen Mexico en Nigeria. Volgens de vice-voorzitter van zijn club Oriente Petrolero heeft PSV Castillo gewoon gevraagd 'te wachten'. Nu zal de Boliviaan overigens op proef gaan naar het Franse Troyes.

Meer op




Tags

castillo alfredo bolivia boliviaan boliviaanse jose mexico nigeria oriente petrolero topscorer troyes vrienschappelijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte