Transparent
Inloggen
Sluiten

'We moeten ons nu niet gek laten maken'

23 maart 2015 07:00 - Telegraaf.nl

Nadat de voorsprong van PSV van veertien punten in enkele weken tijd geslonken is naar acht punten kregen PSV'ers opeens te maken met vragen over mogelijke paniek. In De Telegraaf predikten diverse spelers de rust binnen de groep. "Het belangrijkste is dat we ons niet gek laten maken. We hebben een goede voorsprong. Die willen we de komende wedstrijden vasthouden en liefst zelfs uitbreiden, want dat kan ook zomaar gebeuren," zo gaf Luuk de Jong aan.

"Als we hier hadden gewonnen, dan was het wel een gevoel geweest van ’nu zijn we er echt’. Maar het is nu niet ineens paniek," zo voegde Rekik er aan toe. "We hebben nog een grote voorsprong en moeten ons nu richten op een overwinning op FC Twente.”

Wijnaldum beaamde dat, maar vond ook dat het team de nederlaag niet zomaar aan zich voorbij mag laten gaan. "Ik vind niet dat we ons zorgen moeten maken, maar er is altijd wel wat aan de hand als je verliest. We moeten gewoon gedreven zijn om dit in de eerstvolgende wedstrijd weer goed te maken. Je mag nu vooral niet in de teleurstelling blijven hangen, want dat gaat tegen je werken."

Meer op Telegraaf.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

paniek beaamde geslonken jong predikten rekik telegraaf twente voegde wijnaldum

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage