Transparent
Inloggen
Sluiten

FC Twente spaart spelers tegen PSV voor halve finale KNVB beker [update]

3 april 2015 12:31

FC Twente zal volgens Tubantia naast de geblesseerde Jesus Corona en de geschorste Hakim Ziyech tegen PSV ook Andreas Bjelland en Luc Castaignos niet inzetten. Het tweetal kampt met lichte klachten en wordt volgens Tubantia gespaard voor de halve finale van de KNVB beker komende week. Verder twijfelt FC Twente coach Schreuder over het inzetten van de jonge Renato Tapia, die gistermiddag pas terugkeerde van een interland met Peru en de pas 17-jarige Hidde ter Avest.

[Update] Ook de 35-jarige Orlando Engelaar komt definitief niet in actie, zo bevestigde Alfred Schreuder vrijdag tijdens de persconferentie. "Als de spelers morgen aan de warming-up beginnen zullen de gedachten absoluut niet bij het duel van dinsdag zijn. We spelen tegen PSV, een topploeg en dan moet je wel geconcentreerd en heel scherp zijn, daarmee voorkom je ook problemen. De ploeg die er morgen staat zal er volledig voor gaan en er alles aan doen om te winnen. Daarom moet je 100% fit zijn om deze wedstrijd te spelen, het is belangrijk een fit en energiek team te hebben. PSV is het beste team in de Eredivisie, maar ze zijn niet onverslaanbaar."




Tags

twente knvb schreuder spaart alfred andreas avest bjelland castaignos corona engelaar eredivisie geconcentreerd gistermiddag hidde onverslaanbaar orlando peru renato tapia topploeg twijfelt ziyech

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje