Transparent
Inloggen
Sluiten

SW: 'Barcelona in de race voor Van Nistelrooy'

28 maart 2000 21:35 - Sportweek

Verslaggever: RvW

Het wekelijkse sportmagazine Sportweek meldt vandaag dat Barcelona geinteresseerd zou zijn in de diensten van Ruud van Nistelrooy. Barcelona zou zelfs al contacten hebben gelegd. Dit wordt overigens ontkend door de zaakwaarnemer van Van Nistelrooy. De geruchten komen uit Spanje na het duel van het Nederlands elftal waarin Kluivert en Van Nistelrooy zo'n goed koppel vormden.

Eerder liet Van Nistelrooy weten dat hij geen interesse had in clubs uit Spanje en Italie. Van Nistelrooy heeft zijn zinnen gezet op een overgang naar Engeland. Vooralsnog zijn de Engelse clubs echter absioluut niet bereid de transfersom te betalen die PSV op het oog heeft.

Om die reden lijkt Chelsea voorlopig afgehaakt, althans volgens manager Vialli. Arsene Wenger van Arsenal heeft laten weten dat hij een bedrag van 20 miljoen pond zoals nu de ronde gaat absoluut belachelijk vind en hij in de verste verte niet zou betalen voor een spits. Vooralsnog blijkt alleen Manchester United voorlopig geinteresseerd, al staan zij er ook niet bekend om om forse bedragen te betalen op de voetbalmarkt.

Meer op Sportweek




Tags

nistelrooy barcelona absioluut afgehaakt arsenal arsene chelsea engeland kluivert koppel sportmagazine sportweek verte vialli voetbalmarkt wenger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage