Transparent
Inloggen
Sluiten

Brands: 'heb alleen invloed op samenstellen van de selectie'

10 april 2015 18:28

Marcel Brands kreeg de afgelopen jaren veel kritiek. Nu het sportief voor de wind gaat en het kampioenschap nadert, krijgt hij ook de nodige lof. "Ik heb vaak druk gevoeld", zo erkent hij tegenover de NOS. Afgelopen zomer haalde hij onder meer de meer ervaren Luuk de Jong en Andrés Guardado om de selectie te completeren. Hij wil zich niet op zijn borst kloppen voor de titel. "Ik heb alleen invloed op het samenstellen van een goede selectie, uiteindelijk moeten de trainers en spelers het doen." In zijn ogen had PSV ook de afgelopen jaren een goede selectie. "Niemand praat uit mijn hoofd dat PSV de laatste jaren ook een kampioenswaardige selectie had. Maar ik heb er nul invloed op of wij een wedstrijd winnen, alleen op het beleid en de keuzes die gemaakt worden voor de selectie. Daarom vind ik de trainer de belangrijkste man binnen de club."

"We zijn vorig jaar door een diep dal gegaan. Ik denk dat dit voor de meeste spelers goed is geweest, dat geldt ook voor Phillip Cocu. We waren de beste ploeg van het kalenderjaar 2014. Die opmars is in december 2013 ingezet. De planning was, na het missen van de titel uit 2013, om dit seizoen weer om de titel te spelen."




Discussieer mee op de forums


Tags

brands samenstellen titel andres borst cocu dal guardado jong kampioenswaardige nos opmars wind

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte