Transparent
Inloggen
Sluiten

Castillo: 'Binnen een maand hoop ik naar PSV te gaan'; Doelpunt bij terugkomst in Bolivia

30 april 2002 10:14

Verslaggever: RvN

Jos? Alfredo Castillo liet bij terugkomst in Bolivia tegen de krant El Deber weten te hopen om binnen een maand tot een akkoord te komen met PSV. Volgens de aanvaller was de technische staf tevreden met de verrichtingen van de Boliviaan en komen ze de komende weken nog naar Bolivia om Castillo nog twee keer in zijn eigen omgeving aan het werk te zien: ??n keer bij zijn eigen club Oriente Petrolero en bij een interland van Bolivia. Daarna zal snel een beslissing genomen worden, aldus Castillo. Hij liet weten zich voor zijn gevoel snel aangepast te hebben tijdens zijn stage en thuisgevoeld te hebben bij de spelers van PSV, bij wie Nikiforov hem bijstond als tolk.

Maandag speelde hij direct bij zijn terugkomst al weer mee bij zijn ploeg Oriente Petrolero. Hij viel in de tweede helft in en scoorde het beslissende doelpunt waardoor de ploeg met 2-1 won van San Jos?. Hij verving L?der Paz die binnenkort naar Celtic vertrekt voor een stage en medische keuring.

Meer op




Tags

bolivia castillo oriente petrolero stage alfredo bijstond boliviaan celtic deber keuring nikiforov paz san thuisgevoeld tolk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage