Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV OVERTUIGEND NAAR TITEL: 4-1

18 april 2015 21:45

PSV heeft met een overtuigende zege op Heerenveen de 22ste titel binnengehaald. PSV won uiteindelijk met 4-1 van de Friezen. Op de ruime zege was niets aan te merken. Het was een prachtig slotstuk aan een overtuigend kampioenschap voor PSV.

De ploeg was vanaf het begin gefocust. Het gaf Heerenveen geen enkele ruimte. Al na drie minuten leverde dat de openingstreffer op. De Jong kon een voorzet van Narsingh binnenkoppen. Het bracht PSV in een zetel. De 2-0 kwam op naam van Memphis. Hij schoot een vrije trap fantastisch binnen. De PSV fans zetten na de 2-0 echt het feest in. De sfeer werd even getemperd door een tegendoelpunt een paar minuten later. Onachtzaamheid op bij verschillende leidde de tegentreffer door Van den Berg in. Prompt zongen de PSV fans dat ze het bier terugwilden.

In de slotfase van de eerste helft zette Luuk de Jong de marge weer op twee. Hij kopte een voorzet van Willems binnen, alweer diens twaalfde assist van het seizoen. Na rust kwam er wat rust in de wedstrijd. PSV controleerde en Heerenveen kon er weinig tegenin brengen. PSV kreeg diverse kansen op de 4-1. Die zou uiteindelijk vlak voor tijd vallen toen Narsingh een voorzet van De Jong simpel kon binnenlopen. Het feest op de tribunes was toen al lang en breed bezig.




Discussieer mee op de forums


Tags

heerenveen jong titel narsingh berg bier binnengehaald binnenkoppen binnenlopen controleerde getemperd onachtzaamheid prompt slotstuk tegendoelpunt tegenin terugwilden twaalfde willems zetel zongen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage