Transparent
Inloggen
Sluiten

Schaars hoopt nog op speeltijd: 'voor het gevoel'

20 april 2015 10:07

In De Telegraaf laat Stijn Schaars weten zich kampioen te voelen ondanks dat hij geen minuut in actie kwam. "Ik voel mezelf wel onderdeel van de groep. Sinds ik weer op De Herdgang was, raakte ik betrokken bij het proces. Je voelde dat er iets stond te gebeuren. Dat gevoel had ik eigenlijk al voordat het seizoen begon. Ik had al direct het idee, dat het een heel mooi jaar kon worden. Toen ik terugkwam, heb ik geprobeerd de jongens op een zo positief mogelijke manier te beïnvloeden door met ze te praten en te zorgen dat iedereen dezelfde kant op bleef kijken."

De middenvelder hoopt nog op speelminuten in de resterende duels. "Mijn hoofddoel is fit de zomervakantie in te gaan, zodat ik volop mee kan doen aan de voorbereiding op het volgende seizoen. Ik zou het wel waarderen als ik dit seizoen nog één of twee wedstrijden mee zou kunnen doen om toch het gevoel te krijgen dat je weer eredivisievoetbal speelt."




Discussieer mee op de forums


Tags

beinvloeden eredivisievoetbal herdgang hoofddoel stijn telegraaf zomervakantie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte