Transparent
Inloggen
Sluiten

De Jong: 'natuurlijk wil ik Wijnaldum en Memphis proberen over te halen'

21 april 2015 07:39 - Telegraaf.nl

Als het aan Luuk de Jong ligt onderneemt PSV nog pogingen om Georginio Wijnaldum en Memphis voor de club te behouden. Hij wil daar graag zijn steentje aan bijdragen,' zo liet hij weten bij RTL Late Night. "Natuurlijk heb ik de behoefte om hen over te halen. We hebben een heel goed team, het zou mooi zijn om met deze ploeg de Champions League in te gaan. Ik wil daar graag met hen over praten. Ze zijn meer dan welkom. Ik weet dat het lastig wordt om Memphis en Georginio te behouden, maar ik heb alle vertrouwen in Toon Gerbrands en Marcel Brands," aldus Luuk de Jong die ervan overtuigd is dat de directie een CL-waardig elftal kan creëren.

Meer op Telegraaf.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

jong wijnaldum brands gerbrands night onderneemt steentje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte