Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing De Graafschap - PSV

4 mei 2002 11:59

Verslaggever: RvN

Een gekke gewaarwording, niemand gelooft eigenlijk meer in het kampioenschap, maar het kan nog wel. Will van Rhee is dan ook met een replica van de kampioensschaal aanwezig, voor het geval dat. De wedstrijd in Doetinchem staat zondagmiddag 13.00 uur onder leiding van scheidsrechter Van Hulten. PSV zal moeten winnen en hopen op een nederlaag van Ajax uit bij NEC om toch nog feest te kunen vieren. De echte huldiging zou in dat geval pas volgende week plaatsvinden. De Graafschap heeft als Den Bosch weet te winnen van AZ nog ??n punt nodig voor handhaving in de Eredivisie. Twee weken geleden stuntte de ploeg nog door winst in eigen huis op Feyenoord.

Dat zal dan gebeuren zonder Van Raaij, waarschijnlijk, die vandaag voor een vakantie naar aanleiding van zijn 40-jarige huwelijk naar het buitenland vertrok.

BIJ PSV is het meespelen van Waterreus nog onzeker. Hij raakte gisteren geblesseerd op de training na een tik tegen zijn scheenbeen. PSV kampt verder met blessures van Marquinho en Nikiforov, hoewel de laatste misschien in zijn laatste competitiewedstrijd nog wel even in actie zou kunnen komen.

Aan de kant van De Graafschap ontbreken de vleugelverdedigers Bot en Frankel wegens schorsingen. PSV huurling Smit is geblesseerd net als Schulp, Van der Haar, Hupkus en Van der Kruis.

Meer op




Tags

graafschap voorbeschouwing bot doetinchem eredivisie feyenoord frankel gekke gewaarwording handhaving huldiging hulten hupkus huwelijk kampioensschaal kruis kunen marquinho nikiforov raaij replica rhee scheenbeen schulp smit stuntte vleugelverdedigers waterreus will

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage