Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruime uitzege voor PSV A1

26 april 2015 10:11

PSV A1 heeft zaterdagmiddag in de kampioenspoule van de juniorencompetitie een ruime zege behaald. Uit bij NEC/FC oss A1 won de ploeg met 0-3 door doelpunten van Sam Lammers (2x) en Arnaut Groeneveld.

PSV A1 staat nu vierde in de kampioenspoule. Met nog twee speelrondes te gaan is de derde plaats het hoogst haalbare. Afgelopen week moest PSV B1 tot frustratie van Art Langeler thuis toestaan hoe tegenstander FC Utrecht een kampioensfeestje kon vieren. Hetzelfde dreigt volgend weekend te gebeuren bij de A1. Dan ontvangt PSV A1 de leeftijdsgenoten van Ajax. Het is voor de Amsterdammers dan hun kampioenswedstrijd. Zij hebben dan een zege nodig of puntenverlies van achtervolger AZ om kampioen te worden op de Herdgang. Het is mede aan PSV A1 om dat te voorkomen.




Tags

kampioenspoule achtervolger arnaut art groeneveld herdgang juniorencompetitie kampioensfeestje kampioenswedstrijd lammers langeler oss puntenverlies toestaan utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage