Transparent
Inloggen
Sluiten

Definitief: Guardado ondertekent 3-jarig contract bij PSV

1 mei 2015 13:27 - PSV.nl

Andrés Guardado (28) heeft in het Philips Stadion zijn handtekening gezet onder contract dat hem de komende drie jaar aan PSV verbindt.

Contract tot en met 2018
Het is officieel: Andrés Guardado, de aanvoerder van het nationale team van Mexico, is tot en met 2018 voetballer van PSV. Nadat hij dit seizoen op huurbasis is uitgekomen, is hij nu vastgelegd als contractspeler van PSV. Eerder bereikten PSV en Valencia CF al een akkoord over de overgang van Guardado van de Spaanse club naar Eindhoven. In bijzijn van technisch manager Marcel Brands werd de verbintenis ondertekend.

Eerste reactie Andrés Guardado
“Deze dag is heel speciaal en heel belangrijk voor mij, voor mijn familie en voor mijn carrière. Ik ben heel blij met dit contract en volgens mij de club ook. Het is een heel compleet jaar in alle opzichten voor mij, zowel privé als sportief. Ik hoop dat het komende jaar evenaart wat dit jaar is bereikt. In mijn privéleven kan ik natuurlijk niet om meer vragen, ik ben heel erg gelukkig.” Ook kijkt Guardado er naar uit om volgend seizoen met PSV de UEFA Champions League in te gaan. “Spelen in de Champions League is fantastisch, dat is het mooiste clubtoernooi van de wereld. Het is een droom om daarin te voetballen. Ik hoop komend jaar een goed toernooi te spelen met PSV.”

Reactie Marcel Brands
“Zoals ik een maand geleden al kon zeggen, we zijn heel blij dat hij na een huurperiode dit seizoen nu officieel een PSV’er is”, aldus Marcel Brands. “Andrés is een visitekaartje voor PSV en voor de hele Eredivisie. Hij was een belangrijke steunpilaar in het kampioenselftal en we hopen de komende jaren van zijn spel te blijven profiteren. Mooi dat hij zelf ook zo enthousiast is. Ik denk dat de mensen hier in Eindhoven hem heel enthousiast hebben gemaakt.” Brands stelt tegenover PSV TV dat Guardado gaandeweg het seizoen steeds belangrijker is geworden. “Hij is een heel stabiele speler met veel ervaring. De andere spelers hebben ook veel respect voor hem, hij heeft die rol steeds meer gepakt. De naam die je in de kleedkamer hoort, papi, zegt alles. Hij is ook een beetje de vader van het team.

Meer op PSV.nl




Tags

guardado andres brands jarig ondertekent bereikten bijzijn clubtoernooi contractspeler eredivisie gaandeweg huurperiode kampioenselftal mexico ondertekend papi priveleven steunpilaar uefa uitgekomen valencia verbindt visitekaartje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje