Transparent
Inloggen
Sluiten

Robben en Hoogstrate leiden FC Groningen naar lijfsbehoud in competitie

5 mei 2002 19:53

Verslaggever: RvN

Onder leiding van de bij Groningen afscheidnemende Robben en het andere jonge talent Hoogstrate wist FC Groningen zich op de laatste dag veilig te spelen. In een duel vol zenuwen wist de ploeg uiteindelijk met 0-0 gelijk te spelen uit bij Sparta. Pas een kwartier voor tijd kwam de opluchting toen FC Den Bosch op achterstand kwam. Robben kreeg 10 minuten voor tijd een soort van publiekswissel. Hoogstrate was de andere uitblinker tegen Sparta. Na afloop liet hij weten erg ver te zijn in de onderhandelingen met PSV. Hij gaat er wel van uit ook volgend seizoen nog bij FC Groningen te spelen. Hij zal dus als het rond komt net als Robben eerst nog een jaar uitgeleend worden aan de Groningers.

Meer op




Tags

groningen robben hoogstrate lijfsbehoud sparta afscheidnemende groningers publiekswissel uitgeleend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage