Transparent
Inloggen
Sluiten

'Geen gerichte aankopen, zolang er niemand vertrekt'

8 mei 2002 13:32

Verslaggever: JW

Vandaag in de VI benadrukt PSV-voorzitter Harrie van Raaij nogmaals dat aanvoerder Mark van Bommel zeer waarschijnlijk volgend seizoen nog altijd bij PSV voetbalt, de deadline voor clubs om zich bij PSV te melden voor van Bommel of Hofland en Kezman was 1 Mei en is inmiddels geruisloos verdwenen. Van Bommel leek lange tijd de speler die het meest waarschijnlijk zou vertrekken maar ook voor hem is nu geen concrete interesse meer gaf Van Raaij aan. Dat heeft gevolgen voor PSV, zo blijkt. Volgens de voorzitter zal PSV namelijk verder geen gerichte aankopen meer doen voor het komend seizoen zolang er niemand verkocht word, en daar lijkt het nu wel op.

De enige speler in de PSV-selectie waar echt interesse voor lijkt te zijn is Arnold Bruggink, hij gaat echter niet voor een stap vooruit maar een stapje achteruit nu alleen SC Heerenveen geintresseerd is in zijn diensten mocht Anthony Lurling vertrekken, Feyenoord heeft interesse.

Meer op




Tags

bommel raaij anthony arnold bruggink deadline feyenoord geintresseerd geruisloos heerenveen hofland kezman lurling

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte