Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV haalt 16-jarige centrale verdediger Carolina weg bij AZ

15 juni 2015 18:14 - PSV.nl

PSV heeft Nederlands jeugdinternational Jurich Carolina gecontracteerd. De zestienjarige centrale verdediger is afkomstig van de jeugdopleiding van AZ en tekende onder toeziend oog van zijn familie en technisch manager Marcel Brands maandagmiddag een contract voor drie jaar bij PSV.

Bij AZ speelde Carolina, geboren op 15 juli 1998, het afgelopen seizoen voor het O17 team van de club uit Noord-Holland. Bij PSV sluit de verdediger, die ook al uitkwam voor Oranje O17, aan bij O19. Voor de camera van PSV TV toonde Carolina zich gelukkig met zijn overgang. “Ik heb van kinds af aan met plezier naar PSV gekeken dus het is voor mij extra mooi dat ik de komende jaren hier onder contract sta. Ik hoop me hier verder te ontwikkelen en in de toekomst de stap naar het eerste te maken”, aldus de linksbenige verdediger, die zichzelf typeert als een speler met veel snelheid en fysieke kracht.

Meer op PSV.nl




Tags

carolina brands gecontracteerd holland jurich kinds oranje toeziend uitkwam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage