Transparent
Inloggen
Sluiten

Nieuwe grasmat in stadion na concerten Guus Meeuwis

21 juni 2015 21:40 - Metro

Na de concerten van Guus Meeuwis wordt er zoals inmiddels traditioneel een nieuwe grasmat neergelegd in het Philips Stadion. "Als een veld drie of vier dagen wordt afgedekt voor een dergelijk evenement, is het al niet meer te redden”, zegt Kees Haaksman van grasfirma Agterberg tegenover Metro. "Dus vindt er een grote operatie plaats om het veld weer in orde te krijgen. Eerst halen we de grasmat eraf om vervolgens de toplaag 'door te spoelen' om het bier, de frisdrank en urine te laten verdwijnen. Uiteindelijk wordt alles vlak gemaakt en komt er een nieuwe mat in te liggen voor het komende seizoen. Het liefst zouden we het gras twee of drie jaar laten liggen, zodat je een sterkere mat krijgt."

Meer: Metro

Meer op Metro




Tags

concerten meeuwis metro afgedekt agterberg bier evenement frisdrank gras grasfirma haaksman spoelen toplaag urine

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage