Transparent
Inloggen
Sluiten

Koekenbakker winnaar PSV Netwerk VoVo 2014/2015

21 juni 2015 22:00 - VoVo ranglijst

Verslaggever: A

De Voetbal Voorspelcompetitie (VoVo) voor het seizoen 2014/2015 zit er weer op. Het was weer een spannend seizoen met bijna duizend deelnemers en de winnaar voor wat betreft PSV was Koekenbakker. Hij bleef met 291 punten zijn naaste belagers voor en werd tweede voor heel Soccer Netwerk. Op de tweede en derde plek kwamen the alchemist (285) en erik psv (284).

Als het gaat om de Eredivisie, dan werd die het beste voorspeld door keeskarel, die alle andere Netwerken versloeg. Het klassement voor de beker werd door MaxPSV en Limburg gedeeld. JCB haalde de meeste punten in het Europees klassement voor heel Soccer Netwerk, gedeeld met een Ajacied. Het Interlands klassement kent traditioneel niet zoveel wedstrijden, maar werd voor heel Soccer Netwerk gewonnen door PSV'er PSV-FOR_EVER.

Voor wat betreft alle leden van PSV Netwerk wisten jefthelegend en 0492PSV vantevoren het beste hoe het zou gaan in de play-offs. Er was dit seizoen uiteraard geen WK of EK klassement. Het relatief klassement ging naar kees.k.

Alle winnaars krijgen als prijs een vermelding bij hun loginnaam op de forums. De VoVo voor 2015/2016 gaat over enige tijd weer van start met de wedstrijd om de Johan Cruijff schaal, waarin PSV aftrapt tegen FC Groningen, en enkele van de laatste voorrondes voor de Europese toernooien, voor zover Nederlandse clubs eraan deelnemen.

Meer op VoVo ranglijst
Tags

klassement vovo koekenbakker aftrapt alchemist belagers eredivisie groningen jcb jefthelegend keeskarel loginnaam maxpsv vantevoren vermelding versloeg voorspelcompetitie voorspeld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

aankunnen backup basarnhem benfica berisha boateng boscagli dumfries eredivisie feyenoord galatasaray gokken ihattaren kwalitatief malen mand mauro midtjylland mwene obispo paok ramalho schmidt shevchenko spartak tank teze toptalenten viergever yonci