Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV in onderhandeling over Gastón Pereiro' [update 2]

22 juni 2015 15:54

PSV is volgens media in Uruguay in onderhandeling met Nacional over de transfer van Gastón Pereiro. Volgens Ovacion heeft PSV inmiddels zeven miljoen euro geboden voor 80% van de transferrechten. Aangegeven wordt dat PSV snel antwoord wil hebben van de club uit Uruguay over het bod. Volgens Tenfield kan er vandaag al een akkoord komen. Op de meeste websites wordt hij aangegeven als linksbenige aanvallende middenvelder. Mogelijk is hij de beoogde vervanger van Memphis.

Radiostation 890 Sport meldt dat PSV al diverse gesprekken heeft gehad met Nacional over de mogelijke transfer. De directie van de club zou vandaag bijeenkomen om over het bod van PSV te overleggen. Nacional heeft tijdens de onderhandelingen volgens 890 Sport aangestuurd op een constructie waarin het nog een deel van de transferrechten van de aanvallende middenvelder zou behouden.



[Update 2]

Volgens het Eindhovens Dagblad bevestigt PSV de interesse voor de speler die vervanger zou kunnen worden voor Memphis. PSV ontkent dat de club al een fors bod heeft uitgebracht.





Tags

nacional pereiro uruguay aangestuurd bijeenkomen constructie ovacion radiostation tenfield websites

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage