Transparent
Inloggen
Sluiten

Bevestiging: Isimat tekent contract tot 2019

26 juni 2015 16:11 - PSV.nl

PSV neemt Nicolas Isimat-Mirin (23) definitief over van AS Monaco. Technisch manager Marcel Brands bevestigt dat de verdediger en PSV een contract tot 2019 zijn overeengekomen. De verbintenis gaat per 1 juli in.

Stabiel selectielid én sfeermaker
Een klein jaar geleden zaten PSV en Isimat ook al met elkaar aan tafel, destijds om de huur voor één seizoen af te ronden. Gedurende het afgelopen seizoen bleek waarom PSV de Fransman zo graag wilde huren. In het kampioensjaar maakte de verdediger indruk binnen de selectie van hoofdcoach Phillip Cocu en kwam hij naast zes UEFA Europa Leagueduels en drie wedstrijden in het toernooi om de KNVB Beker ook tot vijftien wedstrijden in de Eredivisie. Tegen FC Groningen was Isimat zelfs verantwoordelijk voor de winnende 2-1.

‘Samen met de fans op naar nieuwe successen’
“Ik ben blij met alle reacties van de fans sinds het kampioenschap en het feest”, vertelde de Fransman tegenover PSV TV. “Net zoals ik heel blij ben dat ik nu definitief bij PSV kan spelen. Een grote club, met geweldige fans. Ik wil er samen met hun steun alles aan doen om het succes van vorig jaar door te zetten. Ik ben echt heel blij met mijn contract hier”, zei Isimat.


Meer op PSV.nl




Tags

isimat fransman brands cocu eredivisie groningen huur kampioensjaar knvb leagueduels mirin monaco selectielid sfeermaker uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage