Transparent
Inloggen
Sluiten

Clubs naderen akkoord, Wijnaldum vandaag naar Engeland voor afronding transfer

10 juli 2015 10:25 - PSV.nl

Georginio Wijnaldum heeft het spelershotel in Evian-les-Bains verlaten, zo meldt PSV officieel. De 24-jarige aanvoerder is op weg naar Engeland om daar een persoonlijk akkoord te bereiken met Newcastle United, meldt Marcel Brands vrijdagochtend. De technisch manager bevestigt dat PSV en de Engelsen een akkoord naderen over de voorwaarden van een transfer en daarop heeft de clubleiding besloten Wijnaldum toestemming te geven naar Engeland af te reizen.

In Engeland zal Wijnaldum met Newcastle United onderhandelen over zijn persoonlijke voorwaarden. Mochten de middenvelder en de club uit het noorden van Engeland een akkoord bereiken, dan zal de middenvelder ook direct gekeurd worden. Wijnaldum, die een jaar geleden zijn contract tot de zomer van 2018 verlengde, zit het langst van alle selectiespelers bij het eerste elftal van PSV. In de zomer van 2011 kwam de middenvelder over van Feyenoord. Zijn officieuze debuut volgde op 7 juli van dat jaar, tijdens de Lichtstadderby tegen FC Eindhoven. Aan het eind van dat seizoen won de middenvelder met PSV bovendien de KNVB beker.

Meer op PSV.nl




Tags

engeland wijnaldum naderen afronding newcastle bains brands evian feyenoord knvb langst les lichtstadderby selectiespelers spelershotel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage