Jong PSV speelt met 3-3 gelijk tegen Jong Liverpool

25 juli 2015 19:03

Jong PSV heeft zaterdagmiddag in de eerste wedstrijd van de Steel Park Cup in Corby met 3-3 gelijkgespeeld tegen Jong Liverpool. Met name de eerste helft was zeer aantrekkelijk, zo melden aanwezigen. Bij rust was de 3-3 eindstand al bereikt. Voor PSV tekenden Leemans (vanaf de penaltystip), Rommens en Paal voor de doelpunten in de eerste helft. Jack Dunn (2) en Samed Yesil scoorden voor Liverpool.

PSV kwam twee keer terug van een achterstand met de laatste treffer op slag van rust. De gelijkmaker bij rust was echter meer dan verdiend. In de tweede helft was het allemaal wat meer gecontroleerd en minder spectaculair.

PSV speelde met twee 17-jarige centrale verdedigers. Jurich Carolina en de Braziliaanse stagiair Luis Felipe.

Jong PSV speelt zondagmiddag om 13.00 uur Nederlandse tijd tegen een elftal van Corby.

Opstelling Jong PSV: J. Bertrams, Loof, Luiz Felipe, Carolina, Heesakkers, Leemans, Laursen, Lukovic, Lammens, Rommens, Boljevic